Ana içeriğe atla

YENİDEN MERHABALAR HEPİNİZE :)



Uzuuunn upuzun bir aradan sonra koskocaman bir MERHABA :)Nerden nasıl başlayayım diye düşünüyorum anlatmaya ama galiba en iyisi direk konuya girmek; bu suskunluk dönemini izah etmek için...Haziran ayının benim için oldukça yoğun geçeceğini zaten daha önceki yazılarımda paylaşmıştım sizlerle de zamanından önce ve tahminimden uzun olacağını ben dahil hiçbirimiz bilemezdik..Nasıl bilelim Gezi olaylarının patlayacağını..Nasıl bilelim onca insanımızın öleceğini..Nasıl bilelim onca yaralının olacağını..Nasıl bilelim..Nasıl bilelim bu sürecin bu kadar kötü yönetileceğini..Bilemedik hiç birimiz elbette:((Elimiz yüreğimizde çaresizce izledik olanları.İzlemeye de devam ediyoruz ne yazık ki:((Böylesine kötü bir tablo varken ülkemde benim de pek çoğunuz gibi bütün neşem kaçtı..Doğal olarak hiç içimden birşeyler yazmak gelmedi..Dinimizde vardır acıya saygı..Komşunun evinde cenaze varsa televizyonumuzun sesini açmamamız da bundandır..Acıya saygıdan..Ben de kendi adıma böyle bir duruş sergiledim..Ama artık yavaş yavaş normal hayatımıza dönmeliyiz ve tepkilerimizi sandıkta göstermeliyiz..
 Hepinizi çok özledim sevgili dostlarım..Birbirinden güzel paylaşımlarınızı yavaş yavaş izlemeye başlayacağım kaldığım yerden..Sevgiyle ve dostca kalın hepiniz..

Yorumlar

  1. Sevgili Zeyno hoş geldin. Aydınlık günlere dair umutlarımız, asla bitmeyecek. Kayıplarımızın acıları da tabii ki kolay geçmeyecek. Ancak; "söz gümüşse...Sükut altındır" deseler de; bu durumda, çok sessiz kalmanın da çok uygun olmayacağını düşünüyorum. Kayıplarımıza, yaşadığımız puslu günlere rağmen, varlığımızı hissettirmeliyiz. Çünkü; bu durumu, algılayamadığımızdan değil, algılarımıza rağmen dik durabildiğimizin göstergesidir. İyi ki geldin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Nilgüncüm:)Haklısın canım ..Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz ne yazık ki , ama elbette geçecek ve aydınlık yarınlara koşacağız hep birlikte:)Aynen katılıyorum sana..Sevgiyle kal..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Feraycım:)Sende hoşgeldin:)Bitti mi artık tadilatlar??Sevgiler canım..

      Sil
  3. Zeynepcim hosgeldin bloguna yeniden..malesef istesende istemesende hayat devam ediyor ne kadar sessiz kalinsada sonucta bir yerden devam ediyoruz ..guzel gunlerimiz olsun diyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Emelcimm:)Haklısın herşeye rağmen hayat devam ediyor..Gözümüzün önünde film şeridi gibi akan bu tarihi dönemi izliyoruz hep birlikte..Bu sıkıntılı dönem de elbette bitecek..Dileğim kısa zamanda mutlu ve huzurlu günlere kavuşalım canım..Sevgiyle kal..

      Sil
  4. Bloğunuzu gezdim, çok beğendim.....bloğumda takipçi oldum...blogda yeniyim.bende beklerim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz sevgili Döndü:))Bloğumu beğenmenize sevindim..Şimdi geliyorum size iade-i ziyarete:)Sevgiler..

      Sil

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayan arkadaşlar yorum yazmak için yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz..Yorumunuza adınızı da eklerseniz sizi tanıma şansım olabilir..Bekliyorum değerli yorumlarınızı..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeytinyağlı Enginar

Sebze Yemekleri Enginar Yemekleri Zeytinyağlı Enginar Zeytinyağlı Enginar      Merhabalar sevgili dostlarım..Güzel bir hafta hepimizin olsun diyorum pazar gününün son saatlerinde:)Huzur ve sağlık dolu günler diliyorum hepimize çünkü zor bir dönemden geçiyoruz..Herkes adeta barut fıçısı gibi..Git gide kutuplaşıyoruz..Bu bir sınav..Sonucunda kazananın  yada kaybedeninin hepimizin  olduğu bir sınav..Aynı geminin yolcusuyuz hepimiz ve hatırlatmak isterim bu gemi batarsa hepimiz batarız:(O nedenle de sukunetle ve sabırla , kazasız belasız atlatalım şu seçim sürecini..Olur mu:)        Eveet  huzurunuza her daim bayılarak yediğim zeytinyağlı enginar tarifimle geldim:)Benim enginarlarım geçen sene dondurucuya attığım enginarlar..Ama tazeleri çıktı ben stoklarımı eritmek için elimdekileri kullandım..Siz tazeleriyle yapın derim:)Hadi o zaman tarifimize geçelim biz..            Malzemeler: 8 tane enginar çanağı 1 Adet kuru soğan 1-2 Dal taze soğan Dereotu Yarım limon suyu 1 Çay

Mandalinalı Kurabiye

Kurabiye Tarifi Mandalinalı Kurabiye Tarifi Günaydınlar..Mutlu haftalar dilerim hepinize..Güzel olan her şey sizinle, kötülükler sizden uzak olsun..Güzel bir kurabiye tarifiyle geldim bugün..Çayınızı alın buyrun gelin..Kurabiyeler benden, çaylar sizden :)Hadi bakalım tarif için sizi Zeyno'nun Mutfağına alayım..Buyrun tarife :) Malzemeler *1 su bardağı toz şeker * 1 su bardağı  taze sıkılmış mandalina suyu *1 çay bardağı sıvı yağ *3 yemek kaşığı tereyağ *1 paket vanilin *1 paket kabartma tozu *1 çay kaşığı karbonat *1 yumurta *5 su bardağı Un Mandalinalı Kurabiye Yapılışı : Öncelikle kuru malzemeleri karıştıralım.(Un,vanilin,kabartma tozu,karbonat)Daha sonra tereyağ , şeker ve yumurtayı krema kıvamına gelene kadar .çırpalım.Sonra sırasıyla sıvı yağ ve mandalina suyunu da ekleyip çırpmaya devam edelim.Un karışımını ekleyelim ve yoğuralım.Biraz gevşek bir kıvamda olacak hamur.Çok sıkı bir hamur olmasın.Çok fazla yoğurmayın..Eğer daha kıtır bir k

Maş Fasülyesi Salatası

Maş Fasülyesi Salatası Nasıl Yapılır? Maş Fasülyesi Salatası  2017' nin son ayının ilk tarifini yazmanın heyecanı içindeyim😊😊Aralık ayının ilk tarifi yani😊Mutlu hafta sonları dilerim güzel ve yağmurlu bir İzmir akşamından sevgili dostlarım.Havalar pek bir enteresan bu aralar.Yaz değil elbette ama hani kış gibi de değil.Ara da bir soğuyor kışın varlığını hissettiriyor sonra hoooppp gene yükselişte hava sıcaklıkları!!Bi stabil ol kıpraşma demi 😉yok olmaz :)Çok bi beklentim de yok yani; yaz yazlığını ,kış da kışlığını yapsın diyorum.Baharlar da kafasına göre takılsın onların doğasında bu var çünkü!!     Ben burada  yeni yazımı hazırlarken  eşim de  Galatasaray-Akhisarspor maçını izliyor diğer tarafta. Fenerbahçe taraftarı olduğunu da belirteyim bu arada😊Yan gözle baktım An itibariyle 1-0 yeniliyor Galatasaray 😊Yazımı tamamladığımda maç sonucunu iletirim merak etmeyin😉😉Milli maçlar dışında ki maçlar çok ilgimi çekmiyor anladığınız üzere..   Şu zaman kavramı ne enteresan