Ana içeriğe atla

MUTLU YILLARRR:)



Eveettt..Seninle yollarımızı ayırma zamanı geldi 2013..Anlaşmıyoruz seninle..Çok üzdün bizi..Çookk..Bir sürü yaprak dökümü yaşadık..Çok değerli isimleri yitirdik..Depremler..kasırgalar oldu..Haksızlığa uğrayanlar da oldu haksız kazanç sağlayanlar da!!Üzüldük çok üzüldük..Artık gitmelisin..
   Aslında haksızlık etmeyelim sana..Güzel şeyler de olmadı değil hani..Bazen minik bir bebek geldi dünyaya..Güldürdü ailesinin yüzünü ama birde yokluktan ve yoksulluktan bir başka bebek yitip gitti bu acımasız dünyadan..Biri soğuktan bir diğeri açlıktan:((
      Hayatımıza Tomalar ve biber gazları girdi..Çarşı'nın ne olduğunu öğrendik..Gençlerimizin aslında Ülkemizde olanlara o kadar da kayıtsız olmadıklarını da öğrendik hayretle..Gezi Parkı girdi hayatımıza..Zeka da..Mizah da..Acı da !!
Ayakkabı kutusu da girdi hayatımıza ya  bu artık lütfen son olsun!!Artık git..Bütün olumsuzluklarını da al ve git..Bizi de yeni hayallerimizle umutlarımızla bırak ve git..Oysa ne hayaler kurmuştuk seninle ilgili..Olmadı ..Olamadı..Belki de sonunda ki 13 uğursuzluk getirdi..Kimbilir..
   Bizim artık yeni umutlarımız ve ümitlerimiz var..Onun adı 2014..bir kaç güne kadar gelecek..Yeni umutlarııız ve ümitlerimizi de beraberinde getirecek:)


   2014..Çok şey bekliyoruz senden..Büyük beklentilerimiz var benden söylemesi...Sağlık istiyoruz öncelikle..Mutluluk istiyoruz..Huzur istiyoruz...Güzel yurdumuz üzerinde oynanan pis oyunların son bulmasını istiyoruz..Ha bir de sağlık , mutluluk ve huzurla yiyebileceğimiz  şekilde bol para..Öyle ayakkabı kutusunda olmasına gerek yok:)
Hastalara şifa , dertlilere deva, evsizlere ev, borçlulara para, huzuru olmayanlara huzur...Kimin neye ihtiyacı varsa onu getirsin 2014.
    Tüm dileklerimizin gerçekleştiği , mutluluktan gözlerimizin parladığı , gülmekten karnımızın ağrıdığı,üzüntü ve sıkıntının yanımıza uğramadığı muhteşem bir yıl diliyorum hepimize..Mutlu yıllar..

Yorumlar

  1. Canımmm balımmm Zeynommm yeni yıl sana ailene ve sevdiklerine sağlık huzur mutluluk ve de hayal dahi edemeyeceğin güzellikler getirsin canımmm çok öpüyorum sarılıyorum ve yeni yılın şimdiden kutlu mutlu olsun <3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıımm Dünya Tatlısı Tatlişim benimm <3 <3 Hepimize tüm güzellikleri toplasın getirsin Yeni yıl...Yüzümüzden gülücüklerin eksik olmadığı , hüzün ve sıkıntının ne olduğunu unuttuğumuz , şen kahkalarımızın çınladığı bir yıl hepimizin olsun kuzumm:)Kocaman öpüyorum , sıkıca sarılıyorum sana Tatlişimm<3Mutlu yıllaarrrrr:)

      Sil
  2. Zeynep harikasın:) Bu kadar mı güzel anlatılır ruh durumumuz. 2014 sana, ailene, sevdiklerine dilediklerinizden fazlasını sunsun. Huzurlu, mutlu, özgür bir Türkiye'de, sağlıkla buluşmalar ümidiyle. Sevgiler güzel arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu yıllar Nilgüncüm😊Beğenmene çok sevindim yazımı..2014 den beklentilerimiz çok büyük:-) Umarım tüm dileklerimizin karşılandığı mutlu ve huzurlu bir yıl olur..En içten sevgilerimi yolluyorum canım❤❤

      Sil
  3. Ne güzel ifade etmissiniz bayildimm! Yeni yil sizede saglik ve mutluluk getirsin efendim,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim sevgili Bir Terazi Kızı:)Yeni Yıl hepimize hak ettiğimiz tüm güzellikleri de beraberinde getirsin..Sevgilerimle..

      Sil
  4. Zeynepcim amin diyeyim.Çok güldüm söz bulutuna :)
    2014'ün sana da sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle...
    sevgi ve selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şulecim ne güzel güldürmüşüm seni:-)Ben de ilk gördüğümde çok gülmüştüm, o nedenle paylaştım:)Yeni yılda gerçekleşmeyen dileğimiz kalmasın diyorum ve kocaman öpüyor ve sevgilerimi yolluyorum canımm❤❤

      Sil
  5. Zeynepçim ne güzel anlatmışsın 2013 yılını...2014 yılı sana ve ailene neşe huzur ,sağlık ve mutluluk getirsin:)) mutlu seneler... öpüyorum sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
  6. Elifcimm 2013 ü hiç sevmedik değil mi arkadaşım??2014 inşallah toplayıp getirecek güzel olan her şeyi..güzel bir yıl bizlerin olacak..Kocaman öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum canımcım❤❤

    YanıtlaSil
  7. Çoooook güzel bir yıl olsun senin ve sevdiklerin için Zeynepciğim...Mutlu yeni yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için güzel bir yıl olsun Vuslatcım:)Öpüyorum çok..Mutlu yıllar..Sevgilerimle..

      Sil
  8. nice mutlu yıllara....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayan arkadaşlar yorum yazmak için yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz..Yorumunuza adınızı da eklerseniz sizi tanıma şansım olabilir..Bekliyorum değerli yorumlarınızı..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeytinyağlı Enginar

Sebze Yemekleri Enginar Yemekleri Zeytinyağlı Enginar Zeytinyağlı Enginar      Merhabalar sevgili dostlarım..Güzel bir hafta hepimizin olsun diyorum pazar gününün son saatlerinde:)Huzur ve sağlık dolu günler diliyorum hepimize çünkü zor bir dönemden geçiyoruz..Herkes adeta barut fıçısı gibi..Git gide kutuplaşıyoruz..Bu bir sınav..Sonucunda kazananın  yada kaybedeninin hepimizin  olduğu bir sınav..Aynı geminin yolcusuyuz hepimiz ve hatırlatmak isterim bu gemi batarsa hepimiz batarız:(O nedenle de sukunetle ve sabırla , kazasız belasız atlatalım şu seçim sürecini..Olur mu:)        Eveet  huzurunuza her daim bayılarak yediğim zeytinyağlı enginar tarifimle geldim:)Benim enginarlarım geçen sene dondurucuya attığım enginarlar..Ama tazeleri çıktı ben stoklarımı eritmek için elimdekileri kullandım..Siz tazeleriyle yapın derim:)Hadi o zaman tarifimize geçelim biz..            Malzemeler: 8 tane enginar çanağı 1 Adet kuru soğan 1-2 Dal taze soğan Dereotu Yarım limon suyu 1 Çay

Mandalinalı Kurabiye

Kurabiye Tarifi Mandalinalı Kurabiye Tarifi Günaydınlar..Mutlu haftalar dilerim hepinize..Güzel olan her şey sizinle, kötülükler sizden uzak olsun..Güzel bir kurabiye tarifiyle geldim bugün..Çayınızı alın buyrun gelin..Kurabiyeler benden, çaylar sizden :)Hadi bakalım tarif için sizi Zeyno'nun Mutfağına alayım..Buyrun tarife :) Malzemeler *1 su bardağı toz şeker * 1 su bardağı  taze sıkılmış mandalina suyu *1 çay bardağı sıvı yağ *3 yemek kaşığı tereyağ *1 paket vanilin *1 paket kabartma tozu *1 çay kaşığı karbonat *1 yumurta *5 su bardağı Un Mandalinalı Kurabiye Yapılışı : Öncelikle kuru malzemeleri karıştıralım.(Un,vanilin,kabartma tozu,karbonat)Daha sonra tereyağ , şeker ve yumurtayı krema kıvamına gelene kadar .çırpalım.Sonra sırasıyla sıvı yağ ve mandalina suyunu da ekleyip çırpmaya devam edelim.Un karışımını ekleyelim ve yoğuralım.Biraz gevşek bir kıvamda olacak hamur.Çok sıkı bir hamur olmasın.Çok fazla yoğurmayın..Eğer daha kıtır bir k

Maş Fasülyesi Salatası

Maş Fasülyesi Salatası Nasıl Yapılır? Maş Fasülyesi Salatası  2017' nin son ayının ilk tarifini yazmanın heyecanı içindeyim😊😊Aralık ayının ilk tarifi yani😊Mutlu hafta sonları dilerim güzel ve yağmurlu bir İzmir akşamından sevgili dostlarım.Havalar pek bir enteresan bu aralar.Yaz değil elbette ama hani kış gibi de değil.Ara da bir soğuyor kışın varlığını hissettiriyor sonra hoooppp gene yükselişte hava sıcaklıkları!!Bi stabil ol kıpraşma demi 😉yok olmaz :)Çok bi beklentim de yok yani; yaz yazlığını ,kış da kışlığını yapsın diyorum.Baharlar da kafasına göre takılsın onların doğasında bu var çünkü!!     Ben burada  yeni yazımı hazırlarken  eşim de  Galatasaray-Akhisarspor maçını izliyor diğer tarafta. Fenerbahçe taraftarı olduğunu da belirteyim bu arada😊Yan gözle baktım An itibariyle 1-0 yeniliyor Galatasaray 😊Yazımı tamamladığımda maç sonucunu iletirim merak etmeyin😉😉Milli maçlar dışında ki maçlar çok ilgimi çekmiyor anladığınız üzere..   Şu zaman kavramı ne enteresan