Ana içeriğe atla

TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE DOST BAHÇEMİN ÇİÇEKLERİ

Koskocaman merhabalar hepinize dostlar..Bu defa tarif falan vermeyeceğim..yüreğimden kopanları paylaşacağım sizlerle..Şükürler olsun eşimin ameliyatı iyi geçti..Herhangi bir sorunda olmadığından bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi eşim..Allah'ım ne zor şey hiç bir şey yapmadan ameliyatın bitmesini beklemek:((Biz çok şanslıydık çünkü yanımızda ailemiz , dostlarımız vardı..Yanlız başına çok zor olurdu bunu yaşamak..Allah kimseye yaşatmasın..Elbette bunlar çaresi olan dertler..Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize.
         .İnternette her türlü bilgiye ulaşabilmek güzel ama ameliyat videolarının olması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanırım..Nedenmi??Sevgili eşimle birlikte bu ameliyat öncesi internette çok araştırma yaptık.Bu ameliyatın nasıl yapıldığına , süresine ve sonrasında yaşananlara dair..Bu araştımalar esnasında da ne yazıkki eşim safrakesesi ameliyatının videolarını bulmuş ve izlemiş:((Hatta bana da izletti...Belki izlememiş olsa(k) daha az heyecan yapardı(k)..Bunu sonucu da ameliyatın bitmesini beklerken bitip tükenmek bilmeyen saniyeler..Dakikalar...Okunan bir sürü dualar..Ekranda ameliyatın bittiği yazısı ve sonrasında beliren uyandırmada yazısının ardından yaşanan mutluluk ve sevinç..Sonrası hastaneye gelen ziyaretçiler..Ardı arkası kesilmeyen telefonlar..Beni bütün telefonlarımızı  cebime yönlendirmek zorunda bıraktılar sonunda:))Ne de iyi yaptılar..Ailemiz hep yanımızdaydı her zaman oldukları gibi:))Telefonlarımızı susturmayan,evimizi dolduran , birbirinden güzel mesajlar atan ,Bloğumdan geçmiş olsun dileklerinde bulunup yüreğimize yüreğiyle dokunan ailemize ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler..İyiki varsınız hepiniz hayatımızda DOST BAHÇEMİZİN BİRBİRİNDEN GÜZEL KOKULU ÇİÇEKLERİ....Sevgiler..
                                                                                                                    ZEYNEP AYGÜN

Yorumlar

  1. Canımmm ZEYNO'mmm gözünüz aydın olsun çok çok geçmişler olsun tatlım .Rabbim bir daha göstermesin.Şükür bunlar devası olan dertler her nerede şifa arayan hastalarımız varsa Rabbim onlarında yardımcısı olsun canımmm senden ses almak haber almak çok güzel çok sevindim çok çok öpüyorum tatlım sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tatlı Vişnabımm çok çok teşekkür ederim güzel dilekl ve temennilerine:))Böyle zor zamanlar insanın etrafındaki sevgi çemberiyle daha kolay atlatılabiliyor..İyikivarsın Vişnapcım:)Sevgiler

      Sil
  2. çpk geçmiş olsun.Allah şifalar versin.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. zeynepciğim,çok geşmiş olsun.Rabbim daha büyüklerini yaşatmasın inşallah.allah şifa versin.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Şulecim:))Amin canım Allah çekemeyeceğimiz dertler vermesin , sevdiklerimizle sınamasın hiç birimizi..Sevgiler..

      Sil
  4. Zeynocum gözlerin aydın,inşallah görmemişe dönersiniz..çok geçmiş olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim Nursencimm:))Çok şükür herşey yolunda..Kontrollerimizde yapıldı ameliyat sonrasında..Sevgili doktorumuz istersen yurtdışına bile çıkabilirsin dedi:))Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim canım..Öptüm seni..Sevgiler..

      Sil
  5. Canım gözün aydın çok geçmiş olsun... Allah dermansız dert vermesin.Öpüyorum Zeynomm kocaman...İyi haftalan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh çok çook teşekkür ederim Elifimm..Şükürler olsun herşey yolundaymış..Doktorumuz öyle dedi..Yurtdışına bile gidebilirsin istersen dedi ama face den de gördüğün gibi biz tedbirli davranıp kahvaltıya gittik Patlıcan'a:))Öpüyorum ve kocaman sevgilerimi yolluyorum sana:))

      Sil
  6. Canım ben yoğunluktan görmemişim konuyu..Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun..Acil şifalar versin rabbim..O ameliyathane kapısı yokmu ömrümün 5 yılı gitti orda 8 satte :( Oradaki endişe , korku , akıldan geçenler anlatılmaz yaşamak lazım..
    Böyle durumda video filan izlememek lazım daha sitres oluyor insan..
    iyiki ailelerimiz var , iyiki dostlarımızda var Allah eksikliklerini vermesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ayşegülcüm:))Hani bir laf var ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye , çok doğru değilmi canım..Yaşayan bilir bazı şeyleri..Şükürler olsun geldi geçti..Herşey yolunda gitti , ameliyat sonrası kontrolde de bir sorun çıkmadı..Evet o videolar kesinlikle izlenmemeli!!!!!Zaten insan geriliyor doğal olarak..Bir de o videoyu izleyince ameliyat bitene kadar ömrümden ömür gitti..Eşim ameliyata heyecanlı girdi..Ameliyat anında da tansiyonu yükselmiş..Neyse önemli olan geldi geçti şükürler olsun önemli olan bu..Tekrar teşekkürler canım..Kocaman öpüyorum..Sevgiler..

      Sil
  7. Biz videoyu ameliyatdan sonra izlemiştik:))Çok geçmiş olsun ..Allah dermansız dert vermesin Zeynep'cim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Arzucum doğrusunu yapmışsınız siz..İllede izlenecekse ameliyat sonrası izlenmeli..Biz ameliyat öncesi izledik eşimin tansiyonu yükselmiş ameliyat anında..Ben dışarıda perişan oldum beklerken..Şükürler olsun hepsi geride kaldı..Amin canım Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize..Öpüyorum canım..Sevgiler..

      Sil
  8. o adam şimdi naz çekmez mi gereyinden fazla ...şaka canım,çok geçmiş olsun ,bol ,bol haşlama yap sadece ,en çok tavuk-patates haşlaması yap,kendine daha çabuk gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Mazesim bende naz niyaz bekliyordum ama hiç olmadı yaa:))Ben diyorum sen nezle grip olduğunda daha fazla naz yaparsın ne oldu sana diye takılıyorum inan:))Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin ve desteğin için..tavsiyelerini dinleyeceğim ..Doktorumuz yağdan uzak durması gerektiğini sıkı sıkı tembihledi:))tekrar teşekkürler..Sevgiler..

      Sil
  9. çok büyük geçmiş olsun,geçen hafta 15 yaşındaki kızım safra kesesi ameliyatı oldu,gözümün yaşı hala dinmedi.ama dermansız dert vermesin ALLAH...İnşallah kısa sürede iyileşirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Gülay aynı zaman da da size de geçmişler olsun..Kızınıza da acil şifalar dilerim..Sevgiler..

      Sil
  10. merhabalar sitenizi tesadüf eseri buldum hemen izlemeye aldım bende sizi beklerim
    www.kendimceseyler.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlemeye aldım canım:))Hoşgeldin mutfağıma..Sevgiler..

      Sil

Yorum Gönder

Gmail hesabı olmayan arkadaşlar yorum yazmak için yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz..Yorumunuza adınızı da eklerseniz sizi tanıma şansım olabilir..Bekliyorum değerli yorumlarınızı..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeytinyağlı Enginar

Sebze Yemekleri Enginar Yemekleri Zeytinyağlı Enginar Zeytinyağlı Enginar      Merhabalar sevgili dostlarım..Güzel bir hafta hepimizin olsun diyorum pazar gününün son saatlerinde:)Huzur ve sağlık dolu günler diliyorum hepimize çünkü zor bir dönemden geçiyoruz..Herkes adeta barut fıçısı gibi..Git gide kutuplaşıyoruz..Bu bir sınav..Sonucunda kazananın  yada kaybedeninin hepimizin  olduğu bir sınav..Aynı geminin yolcusuyuz hepimiz ve hatırlatmak isterim bu gemi batarsa hepimiz batarız:(O nedenle de sukunetle ve sabırla , kazasız belasız atlatalım şu seçim sürecini..Olur mu:)        Eveet  huzurunuza her daim bayılarak yediğim zeytinyağlı enginar tarifimle geldim:)Benim enginarlarım geçen sene dondurucuya attığım enginarlar..Ama tazeleri çıktı ben stoklarımı eritmek için elimdekileri kullandım..Siz tazeleriyle yapın derim:)Hadi o zaman tarifimize geçelim biz..            Malzemeler: 8 tane enginar çanağı 1 Adet kuru soğan 1-2 Dal taze soğan Dereotu Yarım limon suyu 1 Çay

Mandalinalı Kurabiye

Kurabiye Tarifi Mandalinalı Kurabiye Tarifi Günaydınlar..Mutlu haftalar dilerim hepinize..Güzel olan her şey sizinle, kötülükler sizden uzak olsun..Güzel bir kurabiye tarifiyle geldim bugün..Çayınızı alın buyrun gelin..Kurabiyeler benden, çaylar sizden :)Hadi bakalım tarif için sizi Zeyno'nun Mutfağına alayım..Buyrun tarife :) Malzemeler *1 su bardağı toz şeker * 1 su bardağı  taze sıkılmış mandalina suyu *1 çay bardağı sıvı yağ *3 yemek kaşığı tereyağ *1 paket vanilin *1 paket kabartma tozu *1 çay kaşığı karbonat *1 yumurta *5 su bardağı Un Mandalinalı Kurabiye Yapılışı : Öncelikle kuru malzemeleri karıştıralım.(Un,vanilin,kabartma tozu,karbonat)Daha sonra tereyağ , şeker ve yumurtayı krema kıvamına gelene kadar .çırpalım.Sonra sırasıyla sıvı yağ ve mandalina suyunu da ekleyip çırpmaya devam edelim.Un karışımını ekleyelim ve yoğuralım.Biraz gevşek bir kıvamda olacak hamur.Çok sıkı bir hamur olmasın.Çok fazla yoğurmayın..Eğer daha kıtır bir k

Maş Fasülyesi Salatası

Maş Fasülyesi Salatası Nasıl Yapılır? Maş Fasülyesi Salatası  2017' nin son ayının ilk tarifini yazmanın heyecanı içindeyim😊😊Aralık ayının ilk tarifi yani😊Mutlu hafta sonları dilerim güzel ve yağmurlu bir İzmir akşamından sevgili dostlarım.Havalar pek bir enteresan bu aralar.Yaz değil elbette ama hani kış gibi de değil.Ara da bir soğuyor kışın varlığını hissettiriyor sonra hoooppp gene yükselişte hava sıcaklıkları!!Bi stabil ol kıpraşma demi 😉yok olmaz :)Çok bi beklentim de yok yani; yaz yazlığını ,kış da kışlığını yapsın diyorum.Baharlar da kafasına göre takılsın onların doğasında bu var çünkü!!     Ben burada  yeni yazımı hazırlarken  eşim de  Galatasaray-Akhisarspor maçını izliyor diğer tarafta. Fenerbahçe taraftarı olduğunu da belirteyim bu arada😊Yan gözle baktım An itibariyle 1-0 yeniliyor Galatasaray 😊Yazımı tamamladığımda maç sonucunu iletirim merak etmeyin😉😉Milli maçlar dışında ki maçlar çok ilgimi çekmiyor anladığınız üzere..   Şu zaman kavramı ne enteresan